Arama

Altunkaya’nın dillere destan düğünü

4 hafta önce

Altunkaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya kızı İlayda Altunkaya, Gaziantep'in İş Adamı Mehmet Ali Durmaz'ın oğlu Hacı Durmaz evlendi. Dillere destan düğünde ünlü sanatçı Mahsum Kırmızıgül davetlilere unutulmaz bir gece yaşatırken dolarlar havada uçuştu.

Altunkaya’nın dillere destan düğünü
ad image
ad image

Altunkaya ailesinin görkemli düğününe çevre illerden gelen geniş bir davetli kitlesi, siyasetçiler ve iş adamları katıldılar. Düğünde ünlü sanatçı Mahsum Kırmızıgül söylediği şarkılarla geceye renk katan isim oldu. Altunkaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya davetlilerle yakından ilgilenirken, zaman zaman halaydan tutmayı ihmal etmedi. Mahsum Altunkaya ve biricik kızı İlayda Altunkaya'nın pistte oynadığı esnada davetlilerin dolar ve euroları havada uçurması geceye damga vurdu. Altunkaya ailesinin görkemli düğünü herkesin beğenisini kazandı. 
IMG_8469-i66c1bbc6aeeab.jpg
MAHSUM ALTUNKAYA'DAN "MİHRİBAN" TÜRKÜSÜ

Biricik kızının en mutlu gününde mikrofonu alan baba Mahsum Altunkaya, kına gecesinde "Mihriban" türküsünü söyledi. Kınaya katılan davetliler Altunkaya'yı bol bol alkışladılar. 
IMG_8471-i66c1bbda447f4.jpg
IMG_8475-i66c1bbfc8310e.jpgKIRMIZIGÜL VE ÖZEL BİRLİKTE OYNADI

Düğüne söylediği şarkı ve türkülerle renk katan ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül ve  İzzettin Özel ile birlikte oynayarak stres attılar. İkilinin gece geç saatlere kadar düğüne renk kattıkları dikkatlerden kaçmadı. 
IMG_8484-i66c1c13bf4132.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image