Arama

Almanya - Türkiye maçının bilet fiyatları belli oldu!

8 ay önce

A Millî Takımımızın 18 Kasım 2023 Cumartesi günü Almanya ile oynayacağı özel müsabakanın bilet fiyatları açıklandı.

Almanya - Türkiye maçının bilet fiyatları belli oldu!
ad image
ad image

A Millî Takımımızın 18 Kasım 2023 Cumartesi günü Almanya ile oynayacağı özel müsabakanın bilet fiyatları belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, "A Millî Takımımızın 18 Kasım 2023 Cumartesi günü Almanya ile oynayacağı özel müsabakanın misafir takım tribün bilet satış organizasyonu ev sahibi federasyon tarafından gerçekleştirilecektir. 

Biletler satışa çıktı

Misafir tribün biletleri bugün saat 17.00'den itibaren satışa çıkarılacaktır. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda saat 22.45'te başlayacak maçı izlemek isteyen taraftarlar, https://tickets.dfb.de internet sitesi üzerinden bilet satın alabilecekler. 

Yoğun talep nedeniyle mağduriyet yaşanmaması için maç biletlerinin hızlıca temin edilmesinin önemini hatırlatırız" ifadelerine yer verildi.

İşte Almanya - Türkiye maçının bilet fiyatları:

Kategori 4: 45.00 Euro

kategori 4 ES: 25.00 Euro

Kategori 5: 25.00 Euro

Kategori 5 ES: 18.00

Busines-Seat Silber: 416 Euro

Türkiye ile Almanya daha önce 21 kez karşılaştı

Türkiye ile Almanya, daha önce A milli düzeyde 13'ü resmi, 8'i özel olmak üzere toplam 21 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda A Milli Takım'ımız 3 kez galibiyete ulaşırken, 4 maç berabere bitti, 14 maç ise Almanya'nın üstünlüğü ile sonuçlandı. 18 Kasım'daki özel maçın oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadı, geçmişte Türkiye ile Almanya arasındaki üç karşılaşmaya ev sahipliği yaptı.

İki takım tarihteki ilk maçını 17 Haziran 1951'de burada oynadı ve müsabaka ay-yıldızlıların 2-1'lik zaferiyle sona erdi. Bu maç, aynı zamanda A Milli Takım'ımızın unutulmaz kaptanı Turgay Şeren'in yaptığı kurtarışlarla 'Berlin Panteri' unvanını kazandığı müsabaka oldu. 26 Ekim 1983 ve 8 Ekim 2010 tarihlerinde bu stadyumda oynanan karşılaşmalarda ise gülen taraf Almanya oldu.

21 Kasım'da rakibimiz Galler

Öte yandan, 21 Kasım'da A Milli Takım, EURO 2024 elemelerinde Galler'e konuk olacak, Almanya ise Viyana'da Avusturya ile özel maça çıkacak.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image