Arama

Ali Koç açıkladı; Gaziantep FK ve Hatayspor ne olacak?

1 yıl önce

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, kulüpler birliğinin yaptığı toplantı sonrasında Süper Lig'den çekilen Gaziantep Futbol Kulübü ve Hataysporla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Koç, Süper Lig'de 4 kulübün TFF'nin aldığı karara saygı duyduğunu ve 7 kulübün ise maçların hiç sayılmasını istediğini söyledi.

Ali Koç açıkladı; Gaziantep FK ve Hatayspor ne olacak?
ad image
ad image

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, deprem felaketi dolayısıyla ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın maçlarının durumunu görüşmek üzere yaptıkları toplantıda 11 kulübün görüş bildirdiğini ifade ederek, "4'ü TFF'nin şu anda aldığı kararla paralel, 7'si de maçların hiç sayılmamasını istedi" dedi.

İki görüşün de kuvvetli argümanları olduğunu vurgulayan Ali Koç, "THY Avrupa Ligi ile karşılaştırılıyor ama aynı şey değil. Basketbolda beraberlik yok ve 5 kişiyle oynanan bir spor. Doğru bir karşılaştırma değil. Geçmiş içtihatlar var. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasıyla ilgili bir görüş var ama UEFA, kendi turnuvaları ile ilgili görüş verebilir, yerel federasyonlar da yerel rekabet ortamıyla ilgili görüş verebilir. Bu konuda arzu ettiği sonuç çıkmayınca UEFA'ya gidecek kulüplerimiz olabilir. Bunu da doğal karşılıyoruz. Ancak bu herkes için her gün, sık sık karşılaşılan bir konu olmadığı için ahkam kesmek de mümkün değil. 4'ü TFF'nin şu anda aldığı kararla paralel, 7'si de maçların hiç sayılmamasını istedi" değerlendirmesinde bulundu.
Play-off konusuyla ilgili olarak ise Başkan Ali Koç, "Play-off konusu daha çok basında gündeme geliyor. Burada etraflıca bir tartışması olmadı. Ancak sezonun 3'te 2'si bittiği bir ortamda radikal bir değişikliğe gitmek ne kadar gerçekçi, emin değilim" dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image