Arama

Ali Gözcü : Gaziantep'e heyecan yaşatmak istiyoruz

1 yıl önce

Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, şampiyonluk yolunda oynayacakları her maçın kendileri için önemli olduğunu belirterek, “Beşiktaş ile yapacağımız çeyrek final maçlarını mutlak kazanmak istiyoruz. Şehrimize moral vermek için sahaya çıkacağız. Gaziantep’e kupayı getirerek heyecan yaşatmayı hedefliyoruz” dedi.

Ali Gözcü : Gaziantep'e heyecan yaşatmak istiyoruz
ad image
ad image

Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, çeyrek finalde Beşiktaş ile yapacakları maçın önemli olduğunu ve bu maçı kazanarak rövanşa avantajlı çıkmak istediklerini söyledi. Ligi lider olarak tamamlayan ve ikinci turda şampiyonluk mücadelesine başlayacak olan Gaziantep ALG Spor, bu hafta başlayacak olan ikinci tur maçlarının hazırlıklarını teknik sorumlu Salih Öner yönetiminde sürdürüyor.
Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Çeyrek finalde Beşiktaş ile karşı karşıya geleceğiz. İlk turda rakibimiz Antalyaspor’u mağlup etti. Bizde hem ilk maçta hemde rövanşında bu maçları kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu sezon şampiyonluk kupasını Gaziantep’e getirerek şehrimize moral vermek istiyoruz. Takımımız hazırlıklarını yaptı. Tek hedef ilk olarak yarı finale çıkmak” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image