Arama

Ali Gözcü açıkladı; ALG'nin hedefe yeni bir şampiyonluk

1 yıl önce

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona ererken grubunu lider olarak tamamlayan Gaziantep ALG Spor Kadın Futbol takımı, Play-Off’ta Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. 16-23 Nisan tarihleri arasında oynanacak olan Play-Off karşılaşmasını kazanarak şampiyonluk için önemli bir engeli geçmeyi hedefleyen ALG Spor’da Kulüp Başkanı Ali Gözcü, takımının bu sezonda şampiyonluğa ulaşacağına inandığını söyledi.

Ali Gözcü açıkladı; ALG'nin hedefe yeni bir şampiyonluk
ad image
ad image

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona ererken grubunu lider olarak tamamlayan Gaziantep ALG Spor Kadın Futbol takımı, Play-Off’ta Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. Maçın 16-23 Nisan tarihleri arasında oynanacağı açıklandı. ALG Spor, Play-Off ilk maçında içerde ve dışarda çift maçlı mücadelede B grubunun 4.’sü Diyarbakır ekibi Amed Sportif Faliyetler ile 16-23 Nisan tarihleri arasında karşı karşıya gelecek.
Gaziantep ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezonda şampiyon olmak istediklerini söyledi. Grubu 41 puanla lider tamamladıklarını belirterek, “Ligde oynadığımız 16 maçtan 13 galibiyet bir mağlubiyet ve 2 beraberlik aldık. Takımımız bu sezon ligde çok iyi mücadele ederek hedefimize bir adım daha yaklaştık. Play-Off maçlarında da şehrimizi başarılı bir şekilde temsil ederek şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image