Arama

ALG Başkanı Ali Gözcü takımına güveniyor

1 yıl önce

Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget Gençlik Spor Kulübü ile bugün oynayacakları maçın hazırlıklarını galibiyete yönelik yaptıklarını belirterek, “Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

ALG Başkanı Ali Gözcü takımına güveniyor
ad image
ad image
Beşiktaş ile oynanan çeyrek final maçında takımın ortaya koyduğu performansın kendisini mutlu ettiğini dile getiren Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget Gençlik Spor Kulübü ile oynayacakları maçı mutlak kazanmak istediklerini söyledi. Gözcü, takımın havasının çok iyi olduğunu ve Ankara’dan galibiyetle döneceklerini belirterek, “Bu sezon Gaziantep’e yeni bir heyecan yaşatmak istiyoruz. Şampiyonluk kupasını şehrimize getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yarı finalde karşılaşacağımız Fomget maçına hazırız. Takımımızın bu maçı galibiyetle kapatacağına inanıyorum” dedi.
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image