Arama

Ak Partili Hasan Teke, Gaziantep'i karış karış geziyor

5 ay önce

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in resmi danışmanı Avukat Hasan Teke, 31 mart yerel seçimleri öncesinde, "Şehri karış karış gezmeye ahdimiz var" sloganıyla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

Ak Partili Hasan Teke, Gaziantep'i karış karış geziyor
ad image
ad image

 

Ak Parti Şahinbey eski ilçe başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in resmi danışmanı Avukat Hasan Teke, 31 mart yerel seçimleri öncesinde Gaziantep'in her yerini geziyor. "Şehri karış karış gezmeye ahdimiz var" sloganıyla yola çıkan ve yıllardır Ak Parti çatısı altında çalışmalarını sürdüren Hasan Teke, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, esnaf, ev, sosyal tesisler ve bir çok kurumu ziyaret ederek sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in resmi danışmanı Avukat Hasan Teke, gece gündüz demeden yerel seçimler için çalışmalarına devam ederken Ak Parti ve Fatma Şahin'e destek istiyor.  

Hasan5-i65fad1c1cc634.jpg

Hasan6-i65fad1c251903.jpg

Hasan7-i65fad1c29f15a.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image