Arama

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bozgeyik'ten Yavuzeli çıkarması 

3 hafta önce

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Yavuzeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Murat Teke'yi ziyaret ederek gençlik merkezinde gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bozgeyik'ten Yavuzeli çıkarması 
ad image
ad image

Meclisin tatile girdiği şu günlerde Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, ziyaretlerine devam ederken bugünkü durağı Yavuzeli oldu. Bozgeyik, Yavuzeli'nde  Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ahmet Murat Teke'yi ziyaret ederek gençlerle buluştu.

Bünyamin-Ahmet7-i66c5e387a254f.jpg

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı döneminde Yavuzeli'ne spor tesisleri kazandıran Bozgeyik, Yavuzeli Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü'nde Ahmet Murat Teke'den bilgi alırken aynı zamanda tesisleri dolaşarak gençlerle sohbet edip tesisleri görme şansı buldu. 

Bünyamin-Ahmet1-i66c5e39b6c489.jpg

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ile birlikte Yavuzeli'ni ziyarete Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Aslansoy, Ak Parti İl başkan yardımcıları ile Ak Parti Yavuzeli İlçe Başkanı Mehmet Ali Polat ve çok sayıda partili katıldı. 

Bünyamin-Ahmet2-i66c5e3ab3fb49.jpg

Bünyamin-Ahmet3-i66c5e3bd84408.jpg

Bünyamin-Ahmet6-i66c5e3d181a8c.jpg

Bünyamin-Ahmet8-i66c5e3dff3de4.jpg

Bünyamin-Ahmet5-i66c5e3f17cbed.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image