Arama

Afrika Uluslar Kupası, Fildişi Sahili'nin! Gaziantep FK'nın gururu 

7 ay önce

Afrika Uluslar Kupası Finali'nde Fildişi Sahili, Nijerya'yı 2-1 mağlup ederek 3. kez şampiyon oldu. Gaziantep Futbol Kulübü'nün oyuncusu Max Gradel'in takım kaptanı olduğu Fildişi Sahili kupalı kazandı. 

Afrika Uluslar Kupası, Fildişi Sahili'nin! Gaziantep FK'nın gururu 
ad image
ad image

 

Afrika Uluslar Kupası Finali'nde Nijerya ile Fildişi Sahili, Alassane Ouattara Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Fildişi Sahili, ikinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleden 2-1 galip ayrılarak kupaya uzandı. Nijerya'nın golünü 38. dakikada Troost-Ekong atarken, Fildişi Sahili'ne şampiyonluğu getiren golleri ise 62. dakikada Kessie ve 81. dakikada Haller kaydetti. Fildişi Sahili, 1992 ve 2015 yıllarından sonra üçüncü kez turnuvada kupa kazanma başarısına ulaştı. Nijerya forması giyen Fenerbahçeli Osayi-Samuel ile Trabzonsporlu Paul Onuachu yedeklerde yer alırken, Gaziantep Futbol Kulübü'nün oyuncusu Max Gradel ile Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier ise Fildişi Sahilli formayla ilk 11'de mücadeleye başladı. İki oyuncu da 70 dakika sahada kaldı.

fildişi2-i65c9c3c54e915.jpg

fildişi3-i65c9c3d215aa3.jpg

fildişi4-i65c9c3e04a42e.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image