Arama

Adil Konukoğlu’ndan duygulandıran açıklama

9 ay önce

Gaziantep Büyükşehir Belediye tarafından Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2. Gazi Oyunları, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Bilal Erdoğan'ın katılımıyla başladı.

Adil Konukoğlu’ndan duygulandıran açıklama
ad image
ad image

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2. Gazi oyunları açılışında konuşan Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, burada babası merhum Sani Konukoğlu'nun spora bakışını anlattı. 
Sani Konukoğlu için hazırlanan videonun ardından Konukoğlu ailesi adına konuşma yapan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu Fatma Şahin’e 2’nci Gazi Oyunlarına babasının isminin verildiği için ailesi adına teşekkür ederek, “Babam bizleri her zaman spora destek vermek üzere hep öğütledi. Derdi ki; spor, gençlerimizi her türlü kötülükten uzak tutar. Onun için elinizden geldiği kadar, imkanınız olduğu kadar yardımcı olun derdi. Bugün Gaziantep’te bütün belediyelerin ellerinden geldiği kadar spora destek verdiğini biliyorum. Altyapılarımızı gerçekleştiriyorlar. Bizlerde spora aile ve holding olarak her zaman destek vereceğiz” diye konuştu.

 
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image