Arama

Adama Voleybol çıkamadı, Sultanlar Ligi'ne Beşiktaş çıktı

1 yıl önce

Kadınlar Voleybol 1. Lig'de final grubunu lider tamamlayan Beşiktaş, şampiyon oldu. Beşiktaş, Sultanlar Ligi'ne yükselmeyi başardı.

Adama Voleybol çıkamadı, Sultanlar Ligi'ne Beşiktaş çıktı
ad image
ad image

Kadınlar Voleybol 1. Lig final grubunda Adam Voleybol ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, maçı 3-2 kaybetse de şampiyon olmayı başardı. Siyah-Beyazlılar böylece 2020-21 sezonundan sonra Sultanlar Ligi'ne çıktı.


Final grubunu lider tamamladı
Siyah-Beyazlılar, final grubunda Adam Voleybol'un yanı sıra Karayolları ve Altınolukspor ile mücadele etti. Beşiktaş grupta 7 puan ile ilk sırada yer aldı. Karayolları ise 6 puan ile grubu 2. sırada bitirdi. Adam Voleybol 5 puan ile 3. Altınolukspor ise puansız olarak son sırada bulundu.


Beşiktaş ve Karayolları Sultanlar Ligi'nde
Beşiktaş, 1. Lig'de şampiyon olarak, Sultanlar Ligi'ne yükselmeyi başardı. Karayolları da ikinci olarak Sultanlar Ligi'ne çıktı.


"Rüya görüyorum sanki"
Beşiktaş Kadın Voleybol Başantrenörü Emre Nur, "Hislerime tercüman olmaz hiçbir şey. Rüya görüyorum sanki. Sene başında çok farklı başlamıştık. Play-off'a gidebilir miyiz diyorduk. Şampiyon olduk" ifadelerini kullandı.


"Bekle bizi Sultanlar Ligi, geliyoruz"
Emre Nur, "Hayallerimiz uğruna yaşıyoruz. Hayallerimizin peşinden koşmaya devam edeceğiz. Ligin en genç takımına sahibiz. Bu bir proje takımı. 14 kişilik kadrodan 9'u 2004-05 ve 06 doğumlular. Hepsi gerçekten pırıl pırıl sporcular. Beşiktaş ailesine şampiyonluk hayırlı olsun. Bekle bizi Sultanlar Ligi, geliyoruz" dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image