Arama

Adam Voleybol kapıyı araladı, Hedef Sultanlar ligi

1 yıl önce

Son üç yıldır Sultanlar Ligi’nin kapısından dönen Gaziantep Adam Voleybol takımı bu sezon hedefine ulaşmak istiyor. Adam voleybol Bolu’da başlayan Play-off karşılaşmalarında ikide iki yaparak adını finale yazdırmayı başardı. Son maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor‘u 3-0 mağlup eden Gaziantep temsilcisi önümüzdeki hafta oynanacak olan finallere ismini şimdiden yazdırdı.

Adam Voleybol kapıyı araladı, Hedef Sultanlar ligi
ad image
ad image

Bolu’da oynanan Play-off karşılaşmalarında 2’de 2 yapan ve son maçta İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadın voleybol takımını 3-0 mağlup eden Gaziantep Adam Voleybol ismini finale yazdırırken finalde ise Sultanlar Ligi için favori takım olarak gösteriliyor. Kulüp başkanı Hatice Bilginsoy ile kulübün CEO’su İdris Bilginsoy İstanbul maçında takımını yalnız bırakmazken alınan galibiyetle büyük bir coşku yaşadılar. Gaziantep Adam Voleybol takımı Rakibine ilk sette 25-17, ikinci sette 25-10 ve üçüncü sette 25-16 mağlup ederek finale çıkmayı başardı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image