Arama

Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan ne kadar maaş alacak?

11 ay önce

Teknik Direktör Abdullah Avcı, “7 aylık süre geçti. Trabzonspor ne zaman çağırıyorsa, Trabzon şehri ne zaman davet ediyorsa, biz burada bulunmak istiyoruz. Güzel şeyler yaşamıştık, daha iyisini yapabilmek için devam edeceğiz. Yüksek enerjiyle start veriyoruz” dedi. 2 yıllık sözleşmeye imza atan şampiyon hocanın maaşı da belli oldu.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan ne kadar maaş alacak?
ad image
ad image

Geçtiğimiz sezonun mart ayında Trabzonspor’dan ayrılan Abdullah Avcı, yaklaşık 7 ay sonra geri döndü. Öğlen saatlerinde İstanbul’dan Trabzon’a giden 60 yaşındaki teknik adamı, havalimanında taraftarlar coşkuyla karşıladı. “Yeni gelmedim, geri geldim” diyerek sözlerine başlayan şampiyon hoca, “7 aylık süre geçti, uçağa bindiğimden beri çok güzel duygular... Trabzonspor ne zaman çağırıyorsa, Trabzon şehri ne zaman davet ediyorsa, biz burada bulunmak istiyoruz. Burada bulunmak bizim en temel duygu ve düşüncemiz. Ertuğrul Doğan’a ve yönetim kuruluna bu nazik davetleri ve burada bulunmam için bana verdikleri süreç için hepsine teşekkür ediyorum. Daha iyisini yapabilmek için devam edeceğiz. Yüksek enerjiyle tekrar ekibimle birlikte start vereceğiz. Burada güzel şeyler yaşadık, yaşamaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

'EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ'

Kasım ayında Trabzon’a ilk geldiği andan itibaren 3 sene olacağını hatırlatan Avcı, “Hep güzel duygular hissettirdiler, hep güzel şeyler yaşadık. Taraftarlarımızın katkılarıyla en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu samimiyetleri ve enerjileri için herkese teşekkür ediyorum” dedi.

'MUCİZE BÖYLE ANSIZIN GELİR'

Anlaşmanın resmileşmesinin ardından Abdullah Avcı’nın sosyal medya hesabından atacağı ilk paylaşımı merak edilirken, tecrübeli hoca ‘Mucizeler hep böyle ansızın gelir’ şeklindeki şarkı sözünü paylaştı. Trabzonspor’un resmi hesabı da hocanın şampiyonluk kutlamalarındaki ‘Beyaz’ şarkısıyla sahneye çıkışının görüntüleriyle, Avcı’nın bu paylaşımını alıntıladı.

MUKAVELESİ 2 YIL

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nenad Bjelica ile yolları ayırdıktan sonra ilk görüşmeyi Abdullah Avcı ile yaparken, taraflar hemen anlaşma sağlamıştı. Sözleşme süresinin 2 yıl olduğu belirtilirken, 2020’de yani ilk döneminde olduğu gibi tecrübeli çalıştırıcı yine startı ligin 9. haftasında verecek.

MAAŞI BELLİ OLDU

Kulüpten yapılan duyuruda “İlk döneminde 1’i lig ve 2’si Süper Kupa olmak üzere 3 kupa kazanan Abdullah Avcı, başkanımız Ertuğrul Doğan ile görüşmesinde hiç bir şart belirtmeden boş sözleşmeye imza atmıştır” denildi. Avcı’nın yıllık alacağı ücretin ise 1.2 milyon Euro seviyesinde olması bekleniyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image