Arama

Abdulkadir Bitigen ince ince doğradı, Gaziantep FK ne yaptı?

1 yıl önce


Abdulkadir Bitigen ince ince doğradı, Gaziantep FK ne yaptı?
ad image
ad image

Yeni sezon yeni sayfa.. Tabi buralara gelmek, bu takımı sahaya çıkarmak çok önemliydi. Yapılan transferler iyi veya kötü zamanı gösterir. Bizim için artık takip etme ve Gaziantep FK'yı zamanı izleme. Başkan, yönetim, hocası ve futbolcuları heyecanlı. Henüz ligdeyken bu takım için Papatya falları açıldı. Transferler çok heyecanlandırmasa bile kadro tamam. Kalecin gitti yerine genç Batuhan zorla çalıştırıldı. Orta sahaya takviye tamam ama santrafor yok. Her şeye rağmen ilk maç ve rakip Fenerbahçe. Erdal Güneş derlemiş toparlamış ve takımını sahaya çıkarmıştır. Ama yanlış sistem ve aynı tip adamlar kadroda. Siz Fenerbahçe ile oynuyorsunuz ama orta saha savunma hakkınız var.
Gaziantep FK'da Fenerbahçe gibi bir takıma karşı orta sahayı sağlam tutmak defansif yönü daha güçlü olması gerekirken Maxim ve Gradel'i aynı anda oynatmak ne kadar doğru Erdal Güneş'e almak lazım. Bunun üzerine varan Abdülkadir Bitigen Maxim'i soyunma odasına gönderdi. (!) Gradel tek kaldı. Tabi henüz sezonun ilk maçında Bitigen Fenerbahçe'ye kendini sevdirmek adına Gaziantep'i ince ince doğradı. Direnci düşen Gaziantep bu kez bırak ileri çıkmayı iyice zora soktu işini. Fenerbahçe golleri şeref tribününde, sahada Erdal Güneş'i ekranları tüm başında Gaziantep'i hayali rekabete uğrattı. İlk yarı biterken Arda'nın golünü umutlandırsa da takımın çoook eksiği var. Gaziantep FK'nın öncelikle acilen golcü olması, Erdal hocanın sistemi kurması ve Gaziantep FK'nın kilitlenme tarihlerinin karşılaşmalarının gerçekleşmesi gerekiyor. Şimdi getirip bu yenilgiyi hakeme götürme yerine şefi tek yürüten “Biz ne yaptık” denilmeli. Tamam Abdulkadir Bitigen dudakları gibi ince ince doğradı. Tahmini kendisine Ali Koç plaketini sunuyorum. Ama Gaziantep gibi Anadolu takımının avantajı TFF'deki Gaziantepliler savunur mu bilmiyorum.. Bu takım kadro yapısı, transferleri ve oyun sistemi çokta iyi gözükmüyor. Gaziantep'i ele geçirmek biran eksik öncekileri alacakları iş hayatlarının sonunda doğru hamleler yapılmalı. Erdal Güneş ise kadrosuna yönelik bir sistemi bulmalı. Maxim'in sorunu nedir çözmeli. İlk maçlar 15 dakika bu kadar agresif olmak ne demek. Fenerbahçe karşısında yenildiniz ama mücadele etmek gerekiyor. Bu takımın daha çok çalışması, pamuk elleri cebe atması gerekiyor. Yoksa Papatya falları açılması devam edilir..

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image