Arama

A Millî Takımımız, Gaziantep'te kültür ve gastronomi turu yaptı

1 yıl önce

A Millî Takımımız, 19 Kasım Cumartesi günü Gaziantep'te Çekya ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, bugün şehirdeki Zeugma Mozaik Müzesi'ni ve Mutfak Sanatları Merkezi'ni ziyaret etti.

A Millî Takımımız, Gaziantep'te kültür ve gastronomi turu yaptı
ad image
ad image

İlk olarak Zeugma Mozaik Müzesi'ni gezen Ay-Yıldızlılar, burada Gaziantep Kültür ve Turizm İl Müdürü M. Bülent Öztürk'ten kentin tarihi ve mozaiklerle ilgili bilgi aldı. Teknik Direktör Stefan Kuntz ve yardımcıları ile futbolcular, mozaikleri ve duvar süslemelerini hayranlıkla inceledi.

Ay-Yıldızlılar, daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak Mutfak Sanatları Merkezi'nde akşam yemeği yedi. Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu Üyeleri de yemeğe katıldı.

Etiketler : A Milli futbol takımı TFF Türkiye Gaziantep Diyarbakır Çekya Müslüm Özmen Mehmet Büyükekşi Davut Gül Fatma Şahin Kalyon Stadı Stefan Kuntz Hakan Çalhanoğlu Cengiz Ünder Hamit Altıntop
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image